sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Sadonkorjuuta

Viikonloppu oli kirppislöytöjä, sadonkorjuuta mökillä ja appivanhempien puutarhassa sekä sisustus-shoppailua Puuterivillan loppuunmyynnissä.







Tuo läkkipeltinen mitta löytyi kirppikseltä ja olihan se ostettava, kun siinä on oma syntymävuosikin kyljessä:) Viiden euron hinta oli mielestäni kohtuullinen. Ompuista tuli jo tehtyä kaurapaistosta, joka nautittiin paksun vaniljasoosin kanssa. Slurps!

Puuterivillasta en sisäkuvia viitsinyt ottaa, kun sisustustavaroiden myynti siellä loppuu ja omistaja keskittyy hyvinvointipalveluihin. Syyskuun viikonloppuina ehtii vielä tehdä löytöjä. Kaikki uudet tuotteet oli puoleen hintaan ja antiikit/vanhat tavarat 20 % alessa. Itse ostin mm. tuon sinkkisen vannan ja koivuhalot sain kaupanpäällisiksi :) Myös yksi iso pärekori muutti meille - miehen iloksi ;-) - ja muutama pienempi juttu.



Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Puuterivillaan olisi kyllä kiva lähteä vielä käymään, mutta en taida syyskuussa ehtiä.On niin kalenteri täyteen buukattu. Ihan tuo sinkkipalju.

    Mukavaa uutta viikkoa myös sulle :)

    VastaaPoista
  2. Heippa Kesäkukka! Pitänee minunkin tehdä uusi reissu, koska unohdin ihanan sateenvarjoni sinne navetan porstuaan. Huomasin vasta tänään, kun olisin kapinetta tarvinnut.

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)