keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Metsästä löytyi aarreNiitä löytyi kyllä jo toissailtana, kun olimme pitkästä aikaa koko perhe etsimässä geokätköjä. Yleensä käymme viikonloppuna ja otamme hyvät eväät mukaan (muuten pojat ei varmaan lähtisi mukaan, jos ei herkkuja olisi tiedossa). Maanantai-iltasella ei tehty evästä, mutta lupasin pannaria iltapalaksi.

On se hassua, että pojat yrittä aina pullikoida lähtemistä vastaan, mutta kunhan päästään metsään, niin laukkaavat siellä innoissaan kuin lehmät kesälaitumella. Ei tarvii kuin osoittaa suunta, josta seuraavan kätkön pitäisi löytyä, niin puskat vaan heiluu, kun veljekset lähtevät kilpailemaan kumpi sen aarteen sieltä kiven kolosta tai puun oksalta löytää.

Ollaan tämän harrastuksen myötä tehty tuttavuutta lähialueisiin ja löydetty tosi mielenkiintoisia ja upeita paikkoja. Tällä kertaa suunnistettiin Söderkullan kartanon ja vesitornin lähimaisemiin.

Toiset menee lyhyempää reittiä

Toiset valitsee helpomman polun
Kumpikin vie kätkön luokse

Onneksi pojat malttavat välillä tutkia myös luonnon omia ihmeitä.
Tätä ei löydy sienikirjasta
Illan jo hämärtyessä kiiruhdettiin viimeiselle kätkölle kartanon maille, vanhan tiilitehtaan raunioille. Aika aavemainen paikka, jonne en yksin varmaan olisi uskaltautunut. Pojista oli tietty tosi jännä paikka. Harmi, että salamalla otetuista kuvista ei oikein välity tunnelma.

Nyt lähden pakkaamaan, koska huomenna porhallan työpäivän jälkeen Turkuun, jossa treffaan bussilastillisen ihania naisia, joiden kanssa suuntaamme laivalla Ruotsiin kohti sisustushoukutuksia. Luvassa mm. vierailu Lantliv-lehden toimituksessa. Palaan asiaan - toivottavasti alkuviikosta matkaraportin merkeissä. Ihanaa viikonloppua!

Ja tervetuloa lukijakseni Tarja <3


2 kommenttia:

  1. Hei laita mulle viestiä, jos olette Skåneen päin tulossa!!!

    VastaaPoista
  2. Oi, oi! Matkarapsaa odotellessa ;)

    Oikein mukavaa matkaa!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)