perjantai 9. syyskuuta 2011

Handmade by Etanaelli
Etanaelli sai siis tällaisen hienon logon, ja toisenkin, jotka on ikuistettuina leimasimiin. Ihan ammattilaisen tekemät, mutta en muistanut tähän hätään kysyä tekijältä lupaa nimensä mainitsemiseen, joten kerrottakoon se myöhemmin. Näillä olisi siis tarkoitus merkitä tuotokseni - etenkin tulevilla Naisten joulumessuilla. Vahvistus messupaikasta saapui viime perjantaina ja ihan saman paikan sain kuin viime vuonna, Ulla-ystäväni naapurista.

Nyt täällä puikot sauhuaa palmikoita. Haluaisin neuloa kaikkea mahdollista kaikista ihanista langoistani, on vaikea päättää mihin keskittyisi. Ideoita pursuaa koko ajan lisää, vaikka vanhoja on vielä toteuttamatta. Lankojakin tulee hamstrattua, vaikka varastot tursuaa jo ennestään ja vaikka olen monta kertaa päättänyt, etten osta uusia lankoja ennenkuin edelliset on neulottu. Esittelen nyt muutaman viimeisimmän valmistuneen tekeleen.


Renkaaksi ommellun huivin saa kaksinkerroin kaulan ympäri,
lankana Marks & Kattens ECOull

Myssy huivin seuraksi

Lankana sama ihanan pehmoinen, ekologisesti tuotettu villa

Ohuempi kauluri 50 % villaa ja 50 % puuvillaa, SandnesGarn duett
Tarkkasilmäinen ehkä huomaa virheen tuon alimman kuvan palminoinnissa. Siitä on oikeastaan tullut tavaramerkkini, että valmiissa neulomuksessa on jossain virhe, jota en ole viitsinyt korjata. Laiskuutta varmaan, mutta ainakin niistä virheistä tunnistaa käsityön :)

Ihanaa viikonloppua! Itse menen ainakin kampaajalle ja piipahdan samalla Porvoon putiikeissa.

2 kommenttia:

  1. Oletpa tehnyt ihania palmikko-töitä!
    Ja tuo logo on myös tyylikäs.

    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kesäkukka! Ja erilaisia palmikointeja pukkaa lisää koko ajan :) Kivaa viikkoa sullekin!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)