perjantai 1. heinäkuuta 2011

Oma maa mansikka


Näin valtavan kipollisen metsämansikoita - vai pitäisikö sanoa pihamansikoita - keräsin eilen tuosta omalta pihalta pienen kallion kupeesta ja nautin äsken iltapalaksi jogurtin kanssa. Olen jo aikoja sitten luovuttanut taistelun noille mansikoille, kun ei niistä päässyt millään eroon, vaikka kuinka kitkin ja kaivoin ja revin rönsyjä. Varsinaisia sissejä, mutta niin makeita.

Kuukausi sitten arvuuttelin nuppuja, joista en itsekään tunnistanut yhtä salaperäisesti kukkapenkkiini joutunutta vartta. Pari päivää sitten se vihdoin avasi nuppunsa, jolloin tunnistin sen varjoliljaksi Rillan kodissa näkemäni kuvan perusteella.


Myös campanulat ovat avanneet nuppunsa. En muista mitä ne ovat suomeksi, mutta suora käännös englannista on "persikkalehtinen kellokukka" :)


Ihanaa, huomenna saan perheeni kotiin. Onkin jo ollut kova ikävä, vaikka olen myös nauttinut omasta ajasta ihan omissa puuhissani. Odotan myös innolla lauantaista Puistobluesia Järvenpäässä, kun sinne on tulossa huippu esiintyjät ja helteinen sää. Luvassa on varmasti perinteisen leppoisa festari-picnic.

Nautinnollista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)