lauantai 9. heinäkuuta 2011

LOMA!

Vihdoin se alkoi, todella tarpeeseen tullut kesäloma. Miten se onkin usein niin (ainakin minun kohdallani), että se viimeinen työpäivä ennen lomaa on hirmu rankka ja työntäyteinen, vaikka ihanteellista olisi vain putsailla pöytää ja delegoida työt kollegoille ;-) Muutenkin menneeltä viikolta on saldona runsaasti univelkaa. En ole yksinkertaisesti malttanut nukkua, vaan mm. näprännyt yömyöhään koruja. Samalla olen toisella silmällä katsonut katsonut telkkarista kaikenmaailman sarjoja ja löytänyt niistä uuden lempparin - torstain myöhäisiltana tuleva Moderni perhe. En ollut tajunnut sen olevan niin hulvattoman hauska, vaikka mieskin oli ehtinyt kehua.

Koruja värkkäilen myyntiin Tuusula-viikolla 19.7 pidettävälle Käsityötorille (Hyrylän torilla). Kiitos Noora vinkistä - torilla tavataan! Jos vaan saan tässä pakkailun lomassa kuvattua valmiita koruja, niin teen niistä erillisen postauksen. Huomenna aamupäivällä lennän poikieni kanssa Gotlantiin, ruusujen saarelle. Juu, mies ei tule mukaan vaan jää töihin. Se on koululaisten vanhempien joskus pakko tinkiä yhteisistä lomista. Ja vietettiinhän me laatuaikaa viime lauantaina Järvenpäässä :)
Odotan Gotlannin reissua innolla, en ole ennen käynyt, mutta kuullut valtavasti kehuja. Matkakertomusta ja paaaljon kuvia seuraa siis myöhemmin. Yövymme kahdessa eri paikassa, mm. täällä:

Kuva lainattu www.gotland.net

Malttakaa hetki tarkempia paljastuksia :) Kivaa viikkoa teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)