tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulu saa tulla ja arvonnan voittaja ilmoittautua

Naisten joulumessut ovat tältä vuodelta onnellisesti - ja onneksi - ohi. Oli kyllä sen verran rankka rupeama itselleni, että ehdin useampaan kertaan katua, etten sittenkään perunut osallistumistani. Pitihän sinne änkeä, kun olin koko vuoden tapahtumaa odottanut ja neulonutkin aikanmoisen määrän kaikenlaista.Omasta mielestäni parasta näillä Naisten joulumessuilla on muiden myyjien, vanhojen tuttujen ja uusien ystävien tapaaminen. Olenkin näiden vuosien kuluessa saanut monta uutta ystävää, joiden kanssa yhteydenpito on jatkunut messujen jälkeenkin. Mukavaa ja erityisen piristävää oli tällä kertaa se, että monet ystäväni kävivät messuilla treffaamassa minua, kun muutoin asiakkaita oli selvästi edellisvuosia vähemmän. Syytä siihen pohdittiinkin monissa keskusteluissa.

Hiljaisina aikoina oli kiva käydä tutustumassa muiden käsityöläisten tarjontaan, mikä on aina yhtä mielenkiintoista. Vaikka joulumessuilla on vuosi toisensa jälkeen paljon samoja myyjiä, niin aina siellä näkee myös uusia tuote-ideoita. En nyt hirveästi ottanut valokuvia, mutta jostain kumman syystä minua on alkaneet nukkekotien tarvikkeet viehättää. Ja noita pienen pieniä karjalanpiirakoita olen joskus ennenkin ihmetellyt. Ajatelkaa nyt, että joku pystyy rypyttämään puolensentin pituisia piirakoita! Tai neulomaan sukat ja pipon hammastikuilla!


Näiden keramiikka-pingviinien tekijältä piti hankkia uusi jäsen omaan parveeni, mutta se sitten unohtui. Muita ostoksia tuli kyllä jokunen tehtyä, kuten tämä joulu-teksti, jonka Verhoomo Unelman Mari sai valmiiksi messujen aikana.Itsenäisyyspäivänä oli tietenkin lipunnosto.


Harvinaista herkkua itselleni on nähdä kaupunki iltavalaistuksessa.

Mutta sitten piti kertomani KÄSI ja TISKI -arvonnan voittaja, jonka nimen mieheni onki jo eilen aamulla töihin rientäessään arvontapussukasta.


Tiskaamaan pääsee KristiinaS- onneksi olkoon! Voit lähettää minulle yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen tuula@etanaellifi.

Kiitokset kaikille muille osallistuneille!

Minä jatkan joulukortti-urakkaa, kun meinasi paniikki iskeä huomattuani, että ne pitää postittaa viimeistään tämän viikon perjantaina. Olin kuvitellut, että aikaa olisi enemmän.

Kivaa viikon jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Messuilla näyttää olleen paljon kivaa tavaraa ja nähtävää, ne jäi multa väliin niin oli kiva täältä nähdä tarjontaa. Mutta, vielä kivempaa oli huomata, että mä olen voittanut sun arvonnassa! Jee! Just tosi kiva palkinto, ja käytännöllinen, ei jää nurkkiin notkumaan. KIITOS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun ilmoittauduit Kristiina, vastasinkin jo sähköpostiisi. Pian pääset kokeilemaan Cilla's pesuaineita :)

   Poista
 2. Taas kiintoisa reportaasi ja mikä mukavinta, mukana miniatyyritöitäkin. Mukavaa korttitalkoota sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä nyt ei ollut kovin kattava reportaasi ja sitä paitsi kaikki eivät tahdo tuotteitaan kuvattavan, ettei vain joku vohki ideoita. Toiset taas auliisti jakavat teko-ohjeita.
   Korttiurakka oli eilen kiivaimmillaan. Koko kahden neliön ruokapöytä oli aivan täynnään tarvikkeita, kun osa korteista vielä puuttui, vaikka olin myös ostanut muiden tekemiä kortteja ja valmiiksi painettuja.

   Poista
 3. Asiakas on ainakin iloinen, että olit Naisten Messuilla. Kauniita kuvia täällä. Hyvää joulunodotusta ja voimia korttiurakkaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Outi-M, että läsnäoloni ilahdutti :) Kuten tuossa edellä kerroin, oli korttipaja eilen käynnissä ja useamman tunnin niihin käytin. Lähetän aina noin 60 korttia ja valitsen ne yleensä tarkoin saajan mukaan. Osassa kyllä lipsun, enkä tee kaikkia itse. Mukavaa joulunaikaa sinulkekin!

   Poista
 4. U P E I T A nuo sinun tekemät asusteet <3

  Toivottavasti sait korttiurakan kivuttomasti suoritettua.
  Rentoa sunnuntai iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :)
   Kyllä, sain kortit ajallaan postiin ja paja on sulkeutunut eli sain myös askartelutarvikkeet siivottua pois ruokapöydältä.

   Poista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)