torstai 23. lokakuuta 2014

Neuletreffeillä Peroba Cafessa


Minulla oli tänään ilo osallistua Katjun koolle kutsumaan neuletapaamiseen Espoon Leppävaarassa tässä ihastuttavassa, upeassa Villa Ylänteessä, jossa toimii Peroba Cafe.
Jos nimi kalskahtaa tutulta, niin kyllä, samalla omistajalla on Helsingin keskustassa samanniminen sisustusliike. Tännekin oli kai ajatuksena ensin tulla sisustusta, mutta hyvä näin, talo tarjoaa ihan täydellisen miljöön kahvilalle. Varsinkin, kun remontti on tehty taidolla ja vanhaa kunnioittaen.
Remontin vaiheista ja talon historiasta voi lukea blogista Villa Ylänne.


Nuo ikkunat vaan on niin kauniit. En muista ennen nähneeni tuollaisia kaarevia koristeita.Kaikissa huoneissa, tai pitäisikö sanoa saleissa, on säilynyt vanhat kakluunit, jotka ovat kaikki erilaisia ja todella komeita.Olin paikalla melko ajoissa, joten käytin tilaisuuden ja kiersin kuvailemassa paikkoja. Ihan kaikkea en kameraan saanut, koska en halunnut häiritä muita asiakkaita.


Perimmäisessä huoneessa on arkisin lounaskattaus ja viikonloppuisin tarjotaan brunssia. Aion kyllä mennä testaamaan sen perheen kanssa joku viikonloppu. Pikkunälkään on tarjolla suolaisia piiraita ja tietenkin makeita herkkuja.Itse valitsin päivällisen korvikkeeksi suppilovahvero-piirasta ja valkosuklaa-mustaherukkamuffinssin cafe latten seuraksi (lounas oli jäänyt väliin).Mukana treffeillä oli Zentiinasta Tiina Erkkilä-Wahtera, joka tässä laittaa Katjun kanssa lankojaan esille ja houkutukseksi meille neulojille. Minä sorruin ihanaan, pumpulin pehmoiseen silkkivillaan.
Valitsin paikkani mukavalta sohvalta ja pian meitä neulojia olikin koossa suuri joukko. Muutama piipahti paikalla pikaisesti, mutta lähes kaikki viihtyivät loppuun asti tapahtuman jatkuessa yli sulkemisajan. Parin ystävän lisäksi paikalle ilmaantui aiemmista neuletapaamisista (Snurre ja POPupILO) tuttuja kasvoja, mutta myös ihan uusia tuttavuuksia.

Toiset saivat enemmän aikaiseksi kuin toiset, mutta iloinen puheensorina oli tauotonta. Itse jouduin purkamaan enemmän kuin sain valmista, mutta se ei taida näissä yhteisissä sessioissa olla tärkeintä. Harjoitukset jatkuvat ensi vuoden alussa siten, että joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko neulojat ovat koolla Peroba Cafessa klo 16.30-19.30. Ensimmäinen tapaaminen on 7.1.2015.
Tervetuloa mukaan!Ennen kotiinlähtöä piti vielä noudattaa muiden kehoituksia ja tutustua toiletin upeaan lattiaan.Neuletreffien innoittamana yritän saada pian tehtyä postauksen valmistuneista neuleistani, joita ehdin hieman kuvata tänään. Huomenna suuntaan kuitenkin kirjamessuille.Pitäkääpä itsenne lämpiminä!

7 kommenttia:

 1. Olipa kiva taas nähdä. Ja tosiaan toi kahvila on ihana paikka meille neulojille. Kiva kun siellä suhtaudutaan meihin ilolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jatkossakin nähdään ainakin seuraavissa neuletapaamisissa. Kyllähän tälläinen iloinen, puliseva joukko tuo elävyyttä kahvilaan, eikä pari tuntia/kk varmasti häiritse muita asiakkaita. Saattavat vaikka innostua liittymään seuraan, kun lankoja ja puikkojakin on tarjolla :)

   Poista
 2. Vaude mikä paikka, täytyypi käydä kaffella ihastelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä, on niin kaunis paikka :)

   Poista
 3. Oli kiva tavata ja jutella kanssasi Tuula "Etana Elli" :D
  Mukavan jutun kirjoitit ja tosi kivoja kuvia otit! Kiitos.
  Voi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Ilo tapaamisesta on minunkin puolellani ja varmasti tapaamme samoissa merkeissä uudelleen :)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia! Olin tuolla brunssilla, kannattaa ehdottomasti mennä, mutta pöytävaraus kannattaa varmaan tehdä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)