perjantai 19. elokuuta 2011

Kiikkuja ja koruja

Kesäloman viimeisinä päivinä onnistuin saamaan pojat lukemaan muutakin kuin Aku Ankkoja. Uusin Risto Räppääjä on nimittäin ilmestynyt ja tällä kertaa Rauha etsii Ristolle isähahmoa. Räppääjät on olleet meidän perheessä myös vanhempien suosiossa ja oikein harmittaa, kun pojat kasvaa niistä ulos.
No, enpä ole itsekään ehtinyt juuri lukea, vaikka näin syksyn tullen alkaa markkinoille taas pukkaamaan pinoittain uutuuskirjoja.

Kaiken ylimääräisen ajan olen käyttänyt neulomiseen ja korujen näpräämiseen. Olisi hirveä into ja mieli täynnä ideoita ja joka paikasta pursuavia lankoja, joita pitäisi päästä työstämään. Pari neulomusta on menossa yhtä aikaa, mutta niistä sitten enemmän, kun ovat valmiita. Nyt kuvia muutamasta korusta, jotka olen neulomisen ohessa värkännyt. Näit ruokousnauha-tyyppisiä kivihelmikoruja on tullut tehtyä useampia tilauksesta. Seuraavistakin kaksi on tilaustöitä.

Sinisiä aventuriineja

Haukansilmiä

Ametisteja

Ametisteja rannekorussa

Kuvat on aikas huonoja, mutta ensi viikolla menen kurssille, joten toivottavasti alkaa kuvien laatu paranemaan :-) Lopuksi vielä kuva siitä kiikusta, jonka ostin Fiskarsista. Istuinosan kehikko on irrallaan, koska irrotin pari kerrosta erilaisia kankaita, jotta näkisin alkuperäisen verhoilun. Otin myös kuvia tarjouspyyntöjä varten ja yritän ehtiä pikapuoliin kiikuttamaan tuolin Taikaneulaan Söderkullaan kunnostettavaksi.


Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihania koruja! Kiva, että sulla noita tilauksia pukkaa! Mulla on lähtenyt joulukorttitehdas taas pyörimään täydellä höyryllä:) Tilat on vaan niin pienet, et aina pitää siivota jälkensä pois, mikä välillä vähän turhauttaa! Toivottavasti tavataan taas pian! Ja ilmoita, jos pyörit näillä nurkilla!!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Noora:) Kiva, että sinäkin olet päässyt askartelun makuun. Se on ihan parasta, että saan jättää tarvikkeeni lojumaan. Tosin olen jo liikaakiin levittäytynyt työpöytäni ulkopuolelle yöpöytää ja lattiaa myöten.

    Olen muuten tulevana lauantaina lähdössä naisporukalla Tallinnaan. Saa nähdä eksynkö Karnaluksiin. Ja Ruotsiin olen tulossa syyskuun lopulla, mutten taida tällä kertaa teillepäin ehtiä. Joku toinen kerta, toivottavaasti!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)