lauantai 11. kesäkuuta 2011

KIP eli Neulotaan julkisesti -päivä

Tiesittekö, että tänään vietettiin kansainvälistä Knit In Public eli neulo julkisesti -päivää? Minäkin osallistuin tähän teemapäivään, sillä KOTOliving järkkäsi kaikille avoimen neulonta-session tiloissaan Itä-Helsingissä. Eipä olisi uskonut, että pienteollisuusalueen keskeltä, autokorjaamojen ja moottoripyöräkerhojen naapurista löytyy ihastuttavan värikäs kotoilun keidas. Vaikka esimakua antoikin tämä ulko-ovella vaastaanottanut herkullinen kiikkutuoli.


Sisälle oli kerääntynyt Anu Harkin seuraksi naisia neulomuksineen nauttimaan mm. herkullisesta raparperipiirakasta ja sämpylöistä. Yllättävää kyllä, minä en ollut ainoa, joka kesälläkin neuloo talvisen paksuista ja lämpimistä langoista:-) Sain taas uutta puhtia saattaa pitkävartiset palmikkosukat valmiiksi. Ne ovatkin olleet jäähyllä kaiken muun tekemisen takia.


Sisätiloista näette lisää kuvia syksymmällä, kun KOTO aloittaa ohjelmat telkkarissa ja radiossa. Voisin kuvitella, jaksoista tulee yhtä ihastuttavia kuin Ratulakin on.


Paikalla järjestettiin myös arvonta (toivottavasti onni on myötä) sekä lankojenvaihtoa. Saapa nähdä mitä tästä saaliista syntyy? Ovat kyllä värikkäämpiä kuin mitä normaalisti neulon, mutta tuosta oranssista Ainosta mulla on tekeillä paksu villatakki (ollut kesken iät ja ajat). Monivärisen Puron otin tuliaisiksi ystävälleni, joka ei päässyt paikalle.


Ei muuta kuin neulomisiin! Enköhän pikapuoliin saa laitettua tänne kuvan valmiista sukista. Helteistä huomista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)