perjantai 30. toukokuuta 2014

Kuvat 35 - 48 / 100 HappyDays - haaste

Nyt tulee taas useampi haaste-kuva samaan syssyyn. En ole kaikilta kiireiltäni ehtinyt esitellä niitä, mutta jottei totuus unohtuisi, niin kaiken harmaan keskellä on hyvä muistaa, että paistaa se päivä joskus risukasaankin.

Kuva 35


Tuulan päivänä ajeltiin näissä Gumbostrandin maisemissa. Tämä tosin hieman vanhempi kuva huhtikuulta, toukokuussa oli jo vihreämpää.

Kuva 36


Vietin aikaa ihastuttavassa Sälgkullan puodin pihapiirissä.

Kuva 37


Kävin ensimmäistä kertaa mökkikuntamme Pukkilan kauniissa puukirkossa. Vaikka syy oli sinänsä surullinen eli iäkkään sukulaisemme hautajaiset, niin tilaisuus oli kaunis ja papin puhe niin liikuttava ja itseänikin koskettava, että pyysin siitä kopion.

Kuva 38


Keittiön ikkunalla kasvaa basilikaa.

Kuva 39


Saimme vihdoin aikaan markiisi-tilauksen parvekkeelle, joka on ollut ihan säiden armoilla. Kuva vohkittu Artic storen sivulta. Sieltä myös kävi mies tekemässä tarvittavat mittaukset, jotka eivät kuitenkaan kelvanneet miehelleni. Mitäs jätti minut yksin selviytymään moisesta hommasta. No, saatiinpa samaan hintaan metri lisää leveyttä.

Kuva 40


Tapasin seurueen hauskoja herrasmiehiä Antiikkia antiikkia -ohjelman arviointitilaisuudessa Gumbostrandin Konst & Formissa.

Kuvat 41-42


Oli melkoisen hauska rupeama uusia pojan passi. Kun minun piti todistaa henkilöllisyyteni ja yritin sitä ajokortilla, mikä ei kelvannut poliisille, niin hän tarkisti tiedostoistaan passini tiedot ja huomasi senkin passini vanhentuneen, mikä johti siihen, että piti marssia takaisin valokuvausliikkeeseen passikuvaa varten ja sitten seuraavana päivänä uudelleen jonottamaan poliisiasemalle, koska eihän minulla omaa passia ollut ensimmäisellä kerralla mukana.

Kuva 43


Tämä K-raudassa näkemäni rautapenkki kuvastakoon koko kivaa päivää, josta saitte lukea jo pari postausta sitten täällä. Luulin jo saaneeni mökin ulkomaalin valittua, mutta luulo osoittautui vääräksi, ei nimittäin kelvannut maalarille. Piti käydä myöhemmin toisessa kaupassa, mikä oli ihan hyvä, koska löytyi ympäristöystävällinen vaihtoehto. Siitä myöhemmin.

Kuvat 44


Kuva 45


Sunnuntaina kahden pikkuneidin synttärikemuissa.

Kuva 46


Onhan tuo ruohosipuli ihan hauskan näköinen, mutta kasvaa kyllä ihan väärässä paikassa.

Kuva 47


Mökin ulkomaaleiksi löytyi värisävyt UULAn Roslagin Mahongista.

Kuva 48


Roska-auton kyljessä näkemäni teksti sai minut hymyilemään. Toisin kuin tuossa L&T:n nettisivuilta lainaamassani kuvassani, siinä luki:
 Huonoja uutisia pikkupojille
roskakuskin ammattia ei enää ole,
 RAAKA-AINEEN KERÄÄJÄ. –se vasta siisti jätkä on.
Entäs sitten lakasinlakasinkoneen kuljettaja, onko sitä ammattia enää olemassa :)

Pari päivää jäi välistä, mutta suonette anteeksi. En millään muista mitä olen tehnyt tai missä minäkin päivänä liikkunut, jos en ole tehnyt siitä kalenteriin merkintöjä.


2 kommenttia:

  1. Näihin raportteihin en väsy. Kivoja kuvia ja hienoja vinkkejä kesän varalle, kun/jos automatkailu toteutuu. Kiitos! Ja PS: sinulle haaste blogissani!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)